Hodnocení obchodu

5,0 14 hodnocení
Přidat hodnocení
5
14x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
IK Avatar autora | 17.5.2019
Jako vždy krásné! Doporučuji.
ZP Avatar autora | 11.5.2019
MB Avatar autora | 3.5.2019
VC Avatar autora | 2.5.2019
Vše super, skvělá domluva a dodání dříve mež jsem čekal. Velká spokojenost. Díky moc.
VP Avatar autora | 11.4.2019
Určitě doporučuji. Dodání v termínu, komunikace super...naprostá spokojenost.
R Avatar autora | 25.3.2019
Vše super, vřele doporučuji !
AB Avatar autora | 4.2.2019
Super komunikace, rychlé doručení a prsteny přesně dle našich představ! Jsou nádherné a udělali nám velkou radost! Rozhodně doporučuji!
J Avatar autora | 11.1.2019
Krásna práce. Veliká spokojenost. Hlavně rychlé doručení.
K Avatar autora | 10.1.2019
Můj první nákup a vše proběhlo v pořádku. S komunikací i se zaslaným výrobkem - kovaný svícen - růžička jsme spokojeni.
R Avatar autora | 10.1.2019
S úrovni poskytovaných služeb Ateliéru Kočí jsem byl nadmíru spokojený. Dvakrát jsem nakupoval zboží a v obou případech bylo zboží doručeno rychle a v pořádku. Komunikace s eshopem je taky nadstandardní, vždy se snaží zákazníkovi vyjít vstříc. Všem můžu jenom doporučit
M Avatar autora | 9.1.2019
So službami Ateliéru Koči som bol veľmi spokojný. Aj cez šibeničný termin mi prsten dodali včas a bol presne podľa mojich predstav.
S Avatar autora | 9.1.2019
Velmi spokojny
R Avatar autora | 9.1.2019
Už dvakrát jsem nakupoval, překrásné věci, které udělají jen radost. Super komunikace, opravdu radost utrácet peníze :-)
H Avatar autora | 9.1.2019
Mám zatím jedinou zkušenost s nákupem v Ateliéru Kočí. Objednávala jsem na poslední chvíli před Vánocemi. Paní Kočí mi vyšla maximálně vstříc, soška přišla včas a v pořádku. Je nádherná a udělala radost.

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 14